Nejnovější události

Vybrané akce ze života spolku

Obsahem letošního zimního soustředění karate byla jednak tradičně příprava na jarní zkoušky pokročilých žáků a zkoušky nováčků a jednak nově také praktické seznámení s vybranými soutěžními disciplínami. Fotky z průběhu zkoušek najdete ve fotogalerii.

Ocenění dobrovolných pracovníků volného času dětí a mládeže Zlínského kraje. Děkuji řediteli DDM a vedení města Valašské Klobouky za nominaci. Zde je záznam sestřihu regionální televize, kde také krátce hovořím na kameru:

Spolufinancováno Zlínským krajem. Lekce třetí: Bojové sporty. Ve spolupráci se Spartakus Vsetín. Trenér boxu a kick boxu Martin Hon a trenér karate Miroslav Coufal s žáky ZŠ Integra. Chlapci a dívky 6. - 9. ročník.

Závěrečné rozloučení a exhibice našich nejmladších karatistů v neděli 5. 6. 2022 na výletišti "Pod strání" u fotbalového hřiště v městské části Bylnice, kde proběhla prezentace kroužků DDM Brumov-Bylnice ve spolupráci se skautským střediskem Brumov-Bylnice "Za pohádkou na kolech".

V tělocvičně Sokolovny Vsetín jsme uskutečnili komunitní akci karate při ZŠ Integra, Vsetín. Zúčastnili se rodiče a hosté našich svěřenců. Předvedli jsme zkrácený průběh tréninku, diskutovali jsme, rozhovor doplnili o ukázky a vysvětlení. Nejmladší studenti předvedli sebeobranu na závěr.