Nejnovější události

Vybrané akce ze života spolku

Přípravné soustředění a nominační oddílová soutěž Goju Ryu Beginner Cup proběhla v sobotu 2. 3. 2024 v prostorách tělocvičen ZŠ Valašské Klobouky. V disciplínách Agility, Kumite Baloon, Kihon Ido, Kata Beginner, Kumite Beginner poměřili naši nejmenší karatisté své síly a na základě výsledků byli zařazeni do užšího výběru mezi sportovce, kteří nás...

V sobotu 20. 1. 2024 se v Centru zdravého pohybu v Domě na rohu ve Valašských Kloboukách uskutečnil workshop pro naše mladé boxery. Náplní byly hlavně rozřazovací sparringy a výběr talentů pro sportovní dráhu. Děkujeme všem za účast, bojovnost a sportovního ducha fair play.

Avizované soustředění nakonec z organizačních důvodů proběhlo o týden později, ale stálo za to. Především nováčci se prakticky a zábavnou formou seznámili se soutěžními disciplínami a tradičně byla náplní také technická stránka Kihon Ido a Kata Beginner. Podívejte se na přiložené fotografie ze zdařilé akce.

Jan Coufal z Akademie Valašsko v sobotu 4. 11. vybojoval na Mistrovství ČR v karate Goju-Ryu 2023 ve sportovní hale TJ Tesla Brno 4. místo v disciplíně Karate Agility a překrásné 3. místo na zápasišti v soutěžní disciplíně Kumite pro mladší žáky 10-11 let. Oddíl karate působí ve Valašských Kloboukách od roku 2017. Pro mladý sportovní tým je to...

Letos jsme se úspěšně zhostili pořadatelství 1. kola turnajů Pohár talentů a Krajský pohár v rámci Mistrovství karate Zlínského kraje organizované Krajským svazem karate ČSKe Zlínský kraj, nominační soutěže Českého svazu karate pro Národní pohár karate ČR.

Intenzivní přípravu na soutěže O pohár talentů a Mistrovství karate ČSKe Zlínského kraje jsme úspěšně odstartovali. Celkem 14 odhodlaných nadšenců z řad našich dětí a mládeže se zúčastnilo tradičně příměstského karate tábora v DDM Valašské Klobouky a stálo to za to! Děkujeme.

Závěr roku tradičně ve znamení komunitní akce. Autentický trénink za účasti rodičů a sladká zdravá odměna meloun, jahody.

Červen v Základní škole Valašské Klobouky je ve znamení projektu PODPORA SEBEOBRANY ŽÁKŮ NA ZÁKLADNÍCH ŠKOLÁCH MaS06 - 23, který je spolufinancovaný Zlínským krajem. Intenzivní kurzy sebeobrany a reálné sebeobrany se týkají bezmála 300 žáků.

Dnešní úspěšný seminář byl jen třešničkou na dortu a malou odměnou za systematické úsilí a práci na seberozvoji. Gratulujeme. Na fotce sice nejsme všichni, tradičně jsme totiž zapomněli fotit, ale aspoň takto posíláme poděkování všem zúčastněným. Již brzy se objeví vaše jména a fotky na seznamu našeho organizačního týmu. Teď už to bude oficiální...

Seminář zaměřený na techniky podle zkouškového řádu jsme realizovali v sobotu 25. března 2023 v Brumově pro dorost a juniory od 9:00 do 14:00 s přestávkou na oběd v Kebabu na náměstí a od 14:00 do 19:00 h pro seniory. Všem děkujeme za účast i skvělou atmosféru!