Nejnovější události

Vybrané akce ze života spolku

Prosinec jsme prožili ve znamení druhé vlny Koronaviru, ale nezapomněli jsme se vzájemně podpořit a vzpomínali na to dobré v uplynulém roce. Díky uvolnění hygienických opatření jsme mohli v prosinci ještě krátce potrénovat dokonce v tělocvičně.

Naši trenéři se zúčastnili semináře uznávaného trenéra Michala Starého, člen ochranky Václava Havla, který je v současnosti v České republice propagátorem "japonského MMA", jak se někdy přezdívá bojovému umění KUDO, které se vyvinulo z full contact karate stylu Kyokushin.

POBYTOVÝ TÁBOR VRŠATEC v termínu 16. - 22. 8. 2020: SUPER, Z NAŠEHO AKVK SE ÚČASTNILI 3 OGAŘI, TO JE ONO, JEN TAK DÁL! Týždeň tvrdého makania, ale aj skvelej zábavy za nami (poďakovanie organizátorom KARATE Sokol Ilava 2020) 👊

JARO 2021 POZNAMENANÉ DOZNÍVAJÍCÍ DRUHOU VLNOU covidových komplikací jsme společně překlenuli hlavně při online setkávání ve virtuálním světě a částečně také venkovními tréninky. Zde je pro připomínku alespoň odkaz na video upoutávku:

PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR se uskutečnil 7., 8. a 9. srpna 2020 ve Valašských Kloboukách v areálu DDM na ulici Mlýnská. Tábor byl určen mladším i starším dětem a mládeži. Náplní tábora byly speciální hry, cvičení s fyzioterapeutkou a intenzivní pokoronavirová příprava a na závěr zkoušky STV/páskování. Vedoucí a lektoři Dr. Miroslav Coufal, Mgr....

Ogawa Ha Summer Camp Krk 2020 CHORVATSKO 20. - 26. 7. 2020 proběhl za zpřísněných hygienických podmínek přesto v přátelském duchu a za účasti karatistů z Chorvatska, Maďarska, Slovenska, Rakouska, Švýcarska a také ČR z našeho AKVK Valašska. Japonský mistr Takeji Ogawa se stále těší dobrému zdraví a vitalitě.

Podzimní soustředění Českého svazu karate ČSKe Zlínského kraje ROŠTÍN 13.-15. září 2019. Krásné prostředí, dobré jídlo, házeli jsme sekerou a nožem, střílelo se ze vzduchovky, táborák a písničky, ohňostroj...paráda. Děkujeme organizátorům Karate klubu TJ Slavia Kroměříž.

Letní dovolenkové soustředění Ogawa-Ha Goju Ryu 21. - 27. 7. 2019 v Chorvatsku. Fajn karatisti z Chorvatska, Rakouska, Švýcarska, Maďarska, Ukrajiny, Slovenska a Moravy :-) Na fotce nejsou všichni, někteří se slunili na pláži s rodinkami :-)) Shihan Ogawa sedí uprostřed v první řadě mezi dětmi :-)

Pohár talentů a Národní pohár ČSKGr v Hodoníně - v sobotu 16.3. 2019 se několik našich studentů zúčastnilo, aby si poprvé vyzkoušeli atmosféru závodů a přinesli nám o tom zprávu. Nové postřehy zužitkujeme do našich tréninků dětí a mládeže pro sportovní karate.

SEMINÁŘ pod vedením Mariana Pažitky 5. Dan Slovakia Ogawa-Ha Goju Ryu 19. 2. 2019. Uzavřený seminář pro dospělé byl zaměřený na techniky 7. Kyu a Bunkai Kata Gekisaidai Ichi podle hanshiho Takeji Ogawy.